Dirigent gezocht

 

Wij, “De Sing Along Singers” uit Reuver zijn een gemend koor dat bestaat uit een 40-tal leden. Onze leden zijn afkomstig uit Reuver en omstreken. De leeftijd van onze leden varieert nogal (tussen de 50 en 75 jaar), maar dat is géén probleem om samen te zingen.

Ons repertoire betaat uit pop- en musicalmuziek. Wij repeteren elke woensdagavond van 20 tot 22 uur in “De Schakel” in Reuver. Een andere repetitieavond is bespreekbaar.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste dirigent (m/v) die in staat is om zangniveau en gezelligheid te combineren. Hij/zij moet op een plezierige en ontspannen manier de repetities kunnen leiden en ons kunnen begeleiden op piano of keyboard. Voor uitvoeringen maken we gebruik van een professionele pianiste. Wij zoeken iemand die ons kan enthousiasmeren en inspireren.

Ben jij die muzikale duizendpoot die denkt te passen binnen onze vereniging en in staat om ons koor te leiden? Meld je dan bij mevrouw Lucia de Jong. Lucia zal vragen beantwoorden en je cv graag in ontvangst nemen. Email: lucia.binneveld@gmail.com

 

 

 

Nieuwsarchief