Sing Along zingt bij 5 jarig jubileum Beesel - Brüggen

Sing Along zingt op zondag 15 september van 14.45 tot 15.45 uur bij het 5 jarig jubileum Beesel - Brüggen. Locatie: Partycentrum Sankt Barbarastrasse 15, Brüggen.

Op zaterdag 14 en zondag 15 september 2024 vindt het jubileumweekend plaats in Brüggen. Op zaterdag 14 september is er ’s avonds een gezellige schlageravond met de band “Schlagerzirkus”. En zondag 15 september zijn er overdag diverse activiteiten waaronder boogschieten en darten. Er is muziek (o.a. de Sing Along Singers), een springkussen en kinderen kunnen zich laten schminken.

Beesel en Brüggen zijn al 5 jaar strategisch partners

Sinds de afgelopen 5 jaar werken de gemeenten Beesel en Brüggen veel samen op diverse gebieden. Tijdens de Open Coffee Brüggen ontmoeten ondernemers elkaar, er is een grensoverschrijdende keramiekroute, er zijn diverse grensoverschrijdende wandelroutes en zo zijn er nog veel meer verbindingen tussen Beesel en Brüggen. Inmiddels is er een hechte band ontstaan tussen de 2 gemeenten en staan de gemeenten echt voor elkaar klaar. Zo stond de gemeente Brüggen in juli 2021 meteen met man en macht klaar om te helpen bij het versterken van de dijk vanwege het hoogwater. Een hechte band die hopelijk nog lang blijf bestaan. En daarom vieren we deze mijlpaal. Komt u ook? 

Nieuwsarchief