De dirigente van kinderkoor DoReMiNi


Kinderkoor DoReMiNi staat onder leiding van Manon Verstegen, 28 jaar en woonachtig in Sint Odiliënberg. Zij studeerde trompet aan het Conservatorium in Maastricht. Daarbij doorliep zij de studie Docent Muziek Intensief (met als specialisatie orthopedagogiek) te Maastricht én de studie Muziek op Schoot in Utrecht. Alle studies heeft zij succesvol afgerond. 
Als trompettiste heeft zij ervaring opgedaan in o.a. het Nationaal Jeugd Orkest, het voormalige Limburgs Symfonie Orkest én in het Johann Strauss Orkest (André  Rieu). Ook als vakleerkracht muziek heeft zij gewerkt op diverse scholen in de groepen 1 t/m 8.

Momenteel is Manon werkzaam als muziekcoach / vakleerkracht muziek in de gemeente Beesel, als vakleerkracht muziek op BS Martinus te Vlodrop, en dirigeert zij de jeugdorkesten van Harmonie Sint Michael in Thorn en Play the Beat in de gemeente Roerdalen.  

Sinds de start van het koor in 2021 is zij dirigente van het gloednieuwe kinder(pop)koor DoReMiNi in Reuver. Naar haar zeggen "een ontzettende leuke, enthousiaste groep jonge meiden in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar..Er wordt wekelijks samen gerepeteerd aan een divers repertoire, dat bestaat uit muziek van Kinderen voor Kinderen, nederlandstalige popsongs en nog veel meer...De wekelijkse repetities worden afgewisseld met leuke workshops en optredens. Op deze manier wordt de kinderen een divers programma aangeboden"....